RING OSS - 08-124 201 47

Asfaltera garageuppfart Stockholm

RING OSS - 08-124 201 47

Om oss

Om oss

Vi  som arbetar på City Sten Service Sverige AB är alla proffsiga markarbetare och erbjuder alla slags tjänster då vi asfalterargarageuppfart i Stockholm. Vi utför stenläggning i Stockholm, dränering, grävning för att lägga ner rör.

Anlita oss för snygg asfaltering

Anlita oss som gör er trädgård, väg, parkering snyggare och mer ordnad med asfaltering och stenläggning. Våra ledord är kvalitet och professionalitet. Vi erbjuder snygga arbeten med både asfaltering och stenläggning och erbjuder estetiskt arbete med er tomt, trädgård, innergård och parkering. Det bästa arbetet är både en asfaltering och stenläggning kring asfalten.

Vi ser till helheten

Vi inte bara utför asfaltering i Stockholm, vi ser också till så att helheten blir snyggare. Vi har fokus på det estetiska när vi utför asfaltering, stenläggning och vi åstadkommer finare trädgårdar som också blir mer lättskötta och ser mer ordningssamma ut.

Vi lägger stor vikt på goda kundrelationer och fokuserar på att ni som våra kunder blir nöjda med arbetet och kan vara stolta över er trädgård. Vi erbjuder hög kvalitet och bra priser!

Kontakta oss för kostnadsfri offert när ni vill asfaltera garageuppfart i Stockholm!

Vi asfalterar i Stockholm